Vannak itt, akik gyógynövények kivonatával mosnak hajat? Milyen gyógynövényeket használtok hajmosáshoz?
Nem árt, hanem valószínűleg a szőke hajat nem fogja be. Például egy sötétebb gyógynövénytea lehet, hogy befogná a szőke hajat és nem biztos, hogy a szőke hajúak ezt szeretnék.
Természetes barna hajszíned van?
Oh, értem. Köszi! :)
Nekem szőkésbarna hajam van (természetes) ezért sem tudom eldönteni melyik lenne a jobb választás, mert vannak tincsek amik olyan szőkék, hogy élesen elütnek a a barna részektől.
Biztosan nagyon szép a hajszíned. Nekem barna hajam van, emiatt nem féltem kipróbálni különböző gyógynövényteákat fejbőr- illetve hajmosáshoz, de nem tudom, hogy szőkés hajon mit lenne érdemes kipróbálni.
Legfeljebb egyszer kipróbálod és ha azt tapasztalod hogy befogja a főzet vagy forrázat, akkor sincs veszve semmi, hiszen biztosan ismered az aszkorbinsavas módszert (C vitamin). (De nem kell/szabad túlzásba vinni!)
Amennyiben nem színezés a cél, akkor sötét anyagokat ne használj.
Egy ismerősömnek gyerekkorában szőke haja volt és néha befestette neki az anyukája vöröshagyma héjból készült főzettel vörös színűre. Az ő haját befogta. Pár évvel ezelőtt kipróbáltam ezt a módszert, de az én hajszínemmel semmit nem tett. Abszolút semmit.
Tehát nagy különbség van ilyen téren az eredeti, kiindulási hajszín miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!