Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Vannak itt, akik gyógynövények...

Vannak itt, akik gyógynövények kivonatával mosnak hajat? Milyen gyógynövényeket használtok hajmosáshoz?

Figyelt kérdés
Vagy milyen fórumot ismertek, ahol erről vagy hasonló témákról van szó?

2020. jún. 8. 09:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogyha a kamillát a szőkéknek ajánlják, akkor az árthat egy barnának? Miért kifejezetten a szőke hajra javasolják?
2020. okt. 21. 21:26
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem árt, hanem valószínűleg a szőke hajat nem fogja be. Például egy sötétebb gyógynövénytea lehet, hogy befogná a szőke hajat és nem biztos, hogy a szőke hajúak ezt szeretnék.

Természetes barna hajszíned van?

2020. okt. 21. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Oh, értem. Köszi! :)

Nekem szőkésbarna hajam van (természetes) ezért sem tudom eldönteni melyik lenne a jobb választás, mert vannak tincsek amik olyan szőkék, hogy élesen elütnek a a barna részektől.

2020. okt. 21. 23:14
 14/14 A kérdező kommentje:

Biztosan nagyon szép a hajszíned. Nekem barna hajam van, emiatt nem féltem kipróbálni különböző gyógynövényteákat fejbőr- illetve hajmosáshoz, de nem tudom, hogy szőkés hajon mit lenne érdemes kipróbálni.

Legfeljebb egyszer kipróbálod és ha azt tapasztalod hogy befogja a főzet vagy forrázat, akkor sincs veszve semmi, hiszen biztosan ismered az aszkorbinsavas módszert (C vitamin). (De nem kell/szabad túlzásba vinni!)

Amennyiben nem színezés a cél, akkor sötét anyagokat ne használj.

Egy ismerősömnek gyerekkorában szőke haja volt és néha befestette neki az anyukája vöröshagyma héjból készült főzettel vörös színűre. Az ő haját befogta. Pár évvel ezelőtt kipróbáltam ezt a módszert, de az én hajszínemmel semmit nem tett. Abszolút semmit.

Tehát nagy különbség van ilyen téren az eredeti, kiindulási hajszín miatt.

2020. okt. 21. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!