Hallott már valaki a NaturPrime termékekről?
Szia Margit!
Igen, nekem volt szerencsém a NaturPrime termékekkel kapcsolatos tanácsadáson részt venni. Először is azzal kezdeném, hogy telefonon kerestek meg azzal, hogy egy természetes fájdalomcsillapító formulát sikerült kifejleszteniük. Ami a legtöbb esetben néhány perc alatt megszűnteti vagy minimálisra csökkenti a fájdalmat. És hogy most ebből egy két hétre elegendő mennyiséget adnak mintaként, hogy kipróbálhassam. Bementem, a Vígszínház környékén van a központ. Egy nagyon kedves fiatal ember fogadott, aki körülbelül 30 percben részletesen tájékoztatott a terékről, a várható hatásoktól és a referenciáikról. Lehetőségem nyílt, hogy azonnal kipróbálhassam a térdfájdalmamra a készítményt. Hát számomra teljesen elképesztő hatást tapasztaltam. Ténéyeg körlülbelül 3 perc volt, és megszűnt a szúró fájdalom a térdemben. Megkaptam a mintát, de bevallom, hogy annyira hatásos volt, hogy rögtön vettem két flakonnal és azóta is használom. Nekem nagyon sokat segít, abszolút nincsneek már fájdalmaim. Mindenki számára csak javasolni tudom.
Megszűntek a lábgörcsök, hosszabb távot tudok gyalogolni, aminek köszönhetően a minden napjaim minőségileg sokkal jobban telnek. Kb. 2 hónapig használtam a sprayt, viszont fél év elteltével úgy döntöttem, hogy még 1-2 hónapos kezelést végig csinálok, hiszen teljes mértékben pozitív tapasztalataim vannak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tóth Gyuláné
csatlakoznék az előttem szólokhoz. Nálunk a 4 emeletes panelházunkból mindenki rendszeresen a Szent István körút 15 alatt lévő Herbáriába járunk és az ő termékeiket használjuk, időskori problémáinkra. Tökéletesen meg vagyunk mindennel elégedve, nagyon kedves és segítkész emberkek. Érdemes bemenni, megnézni és kipróbálni a termékeiket.
Somlainé
NaturPrime Méregtelenítő Formulát és Fájdalomcsilapító permetet használta, a atapasztalataim, az alábbiak: jobb a közérzetem, jobb a koordinációm és a mozgásom, először csökkent, majd körülbelül egy hét alatt teljesen megszűnt a fájdalom érzetem is.
Ajánlani tudom mindenkinek!
Derék illetve ízületi fájdalmaimra kezdtem alkalmazni a terméket.
Befújás után kellemes hideg bizsergést éreztem, a fájdalom egész napra elmúlt. Nem tudtam rendszeresen használni ( naponta 3- szor), de a fájdalom így is nagy mértékben csökkent.
Idősebb rokonaim is kipróbálták kéz, hát, ízületi fájdalmakra, nekik is hasonló tapasztalataik voltak.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Egyik közeli ismerősöm ajánlotta a terméket. Nagyon jó tapasztalatai voltak, gondoltam kipróbálom én is visszér problémámra.
Már pár használat alatt érezhető volt a feszítő érzés csökkenése. Ahol kevesebb volt a seprűvéna, azokon a területeken szemmel látható volt a javulás két hét után is. A visszér is kevésbé dagadt ki a lábamon.
Én nagyon elégedett vagyok a termék hatásával.
Mielőtt elmentem egy ilyen konzultációra itt olvastam a termékről, és a bemutatóról.
A beszéd alapján alig tudtam meg valamit a termékről, elég érdektelen dolgokat sorolt fel az fiatal ember, nem volt túl meggyőző.
Oda tette elém a flakkont, és mondta, higy van egy nagyon jó ajánlata számomra, míg a webáruházban 28 ezer forint egy ilyen termék, ő itt nekem a mai napon tud egy egyszeri 11 ezer forintos kedvezményt adni, azt is lehet, hogy adok annyit amennyi nálam van, és a többit belátható időn belül fizessem ki.
Nem volt próba, nem kaptam kis termék mintát sem, az egész egy kárba veszett idő volt számomra. Nem mondom, hogy nem jók a termékeik, de egy ilyen bemutató után nem volt bennem ellenállhatatlan vágy, hogy vegyek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!