Alkoholról leszokáshoz segíthet valamelyik alternatív módszer?
Hiába van kezelve a gyökér probléma, minden izgalmi helyzetben lehet az alkoholhoz nyúlni.
Akár jó akár nem.
Tapasztalat.
minden nap igyál egy pohárral kevesebbet aztán a végén már abszolút ne igyál
Kezdj el sportolni valamit mondjuk futás
Tudod mi a jó még?
Ha tele eszed magad, aztán írd magad tele vízzel.
Sokat segít, ha olyan helyen laksz, ahol nincs séta közelben beszerzési lehetőség. Amikor én nagyon mélyen voltam, sajnos szinte egy-két saroknyi távolságra voltak boltok, éjjel-nappalik. Akár az éjszaka közepén is le tudtam ugrani melegítőben piáért és ezt a lehetőséget bizony sűrűn ki is használtam..
Azóta elköltöztem, itt direkt nem veszek előre italt, hogy legyen itthon, fél órákat meg nincs kedvem gyalogolni, pláne éjjel, hogy találjak valami boltot, ami nyitva van.
Nyilván nem ezen múlik a leszokás, de szerintem ez is számít.
Egy volt dohányos mesélt meggyőzően a kudzu kedvező hatásairól, ami segíthet csökkenteni a tüneteket. Elkezdtem szedni a kudzu kapszulákat, és nekem is nagy mértékben csökkent a sóvárgás, sokkal nyugodtabban bírtam elmenni a kocsma előtt, nem lettem annyira feszült, nem kellett kő kemény akaraterő, egyszerűen már nem olyan intenzitással vonzott a bejárati ajtó.
Nem az első leszokási próbálkozásom volt, úgyhogy határozottan állítom, hogy nekem a kudzu segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!