Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Intim torna aranyére?

Intim torna aranyére?

Figyelt kérdés
bevált mát valakinek ha igen akkor ,hogy kell ezt a tornát csinálni ? mesélhetnétek tapasztalatokrol
2010. júl. 28. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Az intim tornát csak ajánlani tudom! Nekem a szülés után jött elő az aranyér, a torna nagyon sokat segített. Viszont egyedül könnyű elrontani, inkább menj el tanfolyamra.
2010. aug. 4. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, tudok is ajánlani egy remek trénert, ezen az oldalon az intim torna ismertetőjében említi is, hogy a torna segít aranyér panaszok esetén is: [link]
2011. febr. 19. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Az intim tornát én is csak javasolni tudom...

Én nem csak szülés után, hanem még a terhességem előtt, menstruációs panaszok enyhítésére alkalmaztam.

Aranyérre szülés után a frezidermes végbélkörnyékápoló krémet használtam. Szépen elmúlt tőle, és elég hamar!

2011. okt. 3. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Intim torna nagyon hatásos, nem csak aranyérre, hanem nőgyógyászati problémákra is!

Aranyérre én rectanal aid krémet használtam (sajnos egyszer előjött), és hibátlanul helyrehozott.

2011. dec. 6. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!