Gerincsérvem van és ki ment az erő a jobb vadlimbol szabad e valamivel erőltetni vagy sportolni hogy vissza térjen az erő a derekam most már nem fáj gyógytorna és a denevér pad segített de a jobb lábam még mindig gyenge és santittok?
Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 12:22
11/12 anonim válasza:
Üdv!
Nekem 3 éve van sérvem eddig nem foglalkoztam vele mert volt hogy jobb volt volt hogy nem.Viszont most már 10 hónapja fáj és 1 hónapja bottal tudok menni a bal farizmom lefogyott, a lábam 99% ban nem zsibbad Mri volt L4-L5 közt 7 mm tüske szerű protrusio L5 csigolyám részben sacralizált.PLDD lézeres műtét jó lehet illetve az evminov gerincterápia.Vagy Bujdák Attila denevér pad. Dekompressziós gyakorlatokat kell végezni a Mc kenzi tornát felejtsétek el semmire nem jó én betiltanám...
12/12 anonim válasza:
Ami még fontos!!Akinek volt már sérve az nem a gerinc hibája hanem a gyenge mélyizmoké!Hiába műtenek meg ha nem erősíted meg a mélyizmokat(CORE IZMOK) újra és újra és újra ki fog jönni a sérv.Pilatessel tudod a legjobban erősíteni ezeket az izmokat.Sajnos én is csak az utóbbi 1-2 hónapban informálódtam ebben a témakörben mióta lerobbantam,jelenleg azon vagyok hogy tünetmentes legyek és eltudjam kezdeni a Core izom erősítéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!