Mire jó a ZAPPER nevű Bioelektronikai készülék? Használói Tapasztalatok is érdekelnének.
Kanadaban komoly szkeptikus tarsasag van : kiveseztek sajat szennyesuket.
Nagyon jol nez ki , amit a palyafutasarol irnak a dokumentumodban , de...
A valosag : zoologus kepzese volt , az elso idezett "gimi+egyetemen" erettsegizett , zoologiabol kapott kepesitest es onnet , valami "art"=muveszettan?-bol jon a masodik felsofoku kepesitese .
Minnesotaban felsofoku kepesitest kapott zoologiabol , a doktori kepesitese jelzi , hogy a noszemely zoologus , botanikusi opcioval ... , a diplomamunkaja az edesvizi rakrol szolt .
100 oras! levelezo! tanfolyamon szerzett termeszetgyogyasz "diplomat" , 695 dollarert , a hirhedt es nem elismert , lebukott Clayton "egyetemen" . Errol a sulirol mar irtam a szkeptikusoknal... Dutyizott mert illegalisan orvosi tevekenyseget kezdett folytatni...
Lenyege a holgy zapper cuccanak : azt allitja , hogy egy fajta belfereg miatt van az embereknek rakja s ezt a gepe kioli.. Ha ez a belfereg kihal , kihal a rak , allitja .
Azonnal meg lett cafolva , mert ez a belfereg nincs jelen se Amerikaban , se Europaban.... a rak viszont igen..
Amit meg tudni kell a noszemelyrol , az az , hogy Svajcban pl , a szcientologia , annak egyhaza , terjeszti a hulye gepet , amivel allitolag ezt a kepzeletbeli rakkelto belferget 5 nap alatt meg lehet olni , es igy a rakot 5 nap alatt meggyogyitani.
A gep nem mas , mint a mar jol ismert atrazas : biorezisztencias marhasag..
Ironia : rakban halt meg 2009-ben ... az orokosei s a szcientologia ölik a raktol félö hiszekeny jonépet és fejik tovabb a hulyek adojat
Komolyabb es reszletesebb utananzeshez , rengeteg linkkel
hulda clark Psiram
kanadai sceptikusok
A kep , amirol beszelek
Sziasztok!
Meg kell védenem a Zappert! Nem a bélféreg-hülyeség miatt, mert arról nem tudok. De aki hajlamos a gyulladásos betegségekre, annak használhat. Nekem például gyakran van fogíny gyulladásom, és a Zapper alkalmazásával határozottan enyhültek a tüneteim, és kevésbé gyakran jön elő. Sajnos többször kezeltek divertikulitisszel is, (ha nem tudjátok mi az, szerencsések vagytok, ne is akarjatok ilyet) nos, az első jelekre hogy újra kiújulhat, kezelem magam a Zapperrel és visszavonul egy időre. Több éve nem voltam már kórházban ennek köszönhetően. Összefoglalva: túlságosan sommás az a vélemény, hogy sarlatánság, de valóban nem az a csodaketyere, mint aminek be szokás állítani egyes (ál)tudományos honlapokon. Én nem bántam meg, hogy megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!