Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Akik desztillált vizet isznak:...

Akik desztillált vizet isznak: mik a tapasztalataitok, mióta fogyasztjátok?

Figyelt kérdés

Kúraszerűen isszátok?

Érezhető változás?

2020. jan. 25. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
63%

Nem szoktam ezt a topikot nézni, de kémiatanár szakos hallgatóként ezen most megakadt a szemem. Minek kell desztillált vizet meginni?!

Ugyanaz a víz, mint amit a boltban kapsz palackozva, csak nincs benne (szinte) semmilyen oldószer. Csak tiszta H2O. Ráadásul ha csak ezt iszod, az borzasztóan káros, mert nem viszed be azokat az ionokat és fontos oldott ásványi anyagokat, amiknek a szervezetre szüksége van. Épp ellenkezőleg, konyhanyelven élve “kimosod” ezeket a szervezetedből. Ez hosszabb távon akár súlyos következményekkel járhat, úgyhogy nem javaslom a fogyasztását. Egyébként nem igazán értem, hogy emberek mégis milyen változást várnak a deszt víztől... Mert ha kórházba kerülsz tőle, az kétségtelenül változással és életre szóló tapasztalatokkal fog járni, de nem hiszem, hogy erre gondoltál, kérdező... Egyébként a laborban én is megkóstoltam, semmi extra, de soha nem jutna eszembe “kúraszerűen” fogyasztani, pláne a csapi/palackos víz helyett. :D

2020. jan. 26. 12:34
 2/2 Napsugar11 ***** válasza:
72%

Az előttem szólónak tökéletesen igaza van. (Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Tanszék)

Sajnos az Interneten futótűzként terjednek olyan információk is, amiknek, ha elegen mondják, hinni fognak az emberek. Tudás nélkül képtelenség eldönteni, hogy ki mond igazat és ki nem. Sőt! Még amit ma igaznak hiszünk, holnapra lehet, hogy már nem az.

Gondolj a tejre, régen: ÉLET, ERŐ, EGÉSZSÉG, ma már nem ezt mondják. Vagy a zsír. Régen zsírral főztek az emberek, akkor azt mondták, se a zsír, se a vaj nem egészséges, csak a növényi zsiradékok. Ma már rájöttek, hogy nem így van. Lassan visszatérnek a zsírokhoz.

Lehet, hogy valamikor azt gondolták, ez egy járható út lesz az egészség helyreállításához, de nagyon-nagyon veszélyes, és minden szakmaiságot nélkülöz. NE IGYÁL DESZTILLÁLT VIZET!

Hiánybetegséget okoz, és nem leszel tőle egészségesebb...

2020. jan. 30. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!