Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hugyúti fertőzés ellen keresek...

Hugyúti fertőzés ellen keresek valami alternatív terápiát? A tőzegáfonya nem vált be.

Figyelt kérdés
2019. okt. 23. 20:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
#9-10, ugye azt tudod, hogy a hüvelyednek semmi köze a húgyutaidhoz?
2019. okt. 26. 00:19
 12/23 A kérdező kommentje:
A phatmatexet egyszer próbáltuk és sikítvs futottunk mosakodni úgy szét csípett mindkettőnket. Nem csoda ha nem lesz gyetek mert az aktusig sem jut el vele az ember és olyan gyulladást okoz, hogy nem jut az eszedbe újra próbálkozni. De a fertőzés a hólyagomban van nem a hüvelyemben így a pharmatex nem fog segíteni.
2019. okt. 26. 00:23
 13/23 A kérdező kommentje:
Mondjuk annyiból van köze hogy ha a 9. análban tolja akkor ő onnan fertőződött és arra tényleg jó lehet valami hüvelyfertőtlenítő. Én nem. Így rajtam ez nem segít.
2019. okt. 26. 00:26
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
"A phatmatexet egyszer próbáltuk és sikítvs futottunk mosakodni úgy szét csípett mindkettőnket." pont ugyanilyen élményem volt nekem is vele - az akkori páromnak nem, mert odáig már nem jutottunk el....de tényleg tökéletesen védett a terhességtől, két hétig szex se volt XD
2019. okt. 26. 00:28
 15/23 A kérdező kommentje:
Húgomat nem csípte. Így neki most van egy szép kisfia :D
2019. okt. 26. 08:07
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Érdemes lenne a tőzegáfonyát is tartalmazó aloe vera italt, az aloe berry nectart kipróbálnod a vesekövek miatt is.

Egy korábbi kutatás szerint a magyar lakosság hasznos bélflórája átlagosan a szükségesnek a 12%-án van ami sok probléma forrása. Ezért is nagyon fontos a probiotikum fogyasztás,a hasznos bélflóra visszapótlása.

Jobbulást

2019. okt. 26. 08:19
 17/23 A kérdező kommentje:
Probiotikumról már hallani nem akarok mert kórházban végeztem 2 hét biokult szedés után. Hányinger, láz, hasfájás, szédülés, estem össze mindenhol. Az ottani orvosok azt mondták hogy semmi értelme a probiotikumnak semmilyen vizagálat nem igazolja a hatásosságát tök felesleges pénzkidobás. Ha valaki kéri a biokult másik felét ezek után szívesen nekiajándékozom. Még 2 heti adag van benne
2019. okt. 26. 08:32
 18/23 A kérdező kommentje:
A többinek utánanézek köszönöm
2019. okt. 26. 08:33
 19/23 anonim válasza:
100%

Visszatérő húgyúti fertőzések megelőzésére a legfontosabb a napi elegendő folyadékbevitel.

Felnőtteknek: 10 testsúlykilogramonként 3 dl egyenletesen elosztva. Pl.: 80kg-ra kb.2,5 liter egyenletesen elosztva...

2019. okt. 26. 10:01
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem bírok annyit inni. 1.5 liter. Max. 57 vagyok. Kukészülök ennyi víztől. Hányingerem lesz és faj a hasam.
2019. okt. 26. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!