Hajfestéstől hajhullás? Illetve hajfestés után hajregenerálódás?
Eddig nem hullott ennyire a hajam mint most mikor életemben először befestettem. Ki akartam próbálni, tetszik a színe (mahagóni rézvörös) de nem szeretném újrafesteni jobban tetszik a természetes, eredeti hajszínem (sötétbarna). Tudtok valamilyen praktikát ajánlani, terméket bármit ami bevált és a hajhullást lecsökkentette? Mikor mosom a hajam akkor látszik főleg :( Kimondottan festett hajra való sampont és balzsamot használok, nem meleg sem hideg, inkább langyos vízzel szoktam hajat mosni. Bármilyen ötletet elfogadok. Illetve ha nem a hajfestéstől van (bár szerintem igen) akkor mi lehet? Palette deluxe hajfestéket használtam. Illetve tervezem levágatni a hajamat hogy a töredezett hajvégek lekerüljenek. Most a hátam közepéig ér és vállig szeretném. Úgy tudom ez segít abban hogy regenerálódjon a haj.
Köszönöm a válaszokat :)
20/l
Nem ettől van. 15 éve festetem és nem hullik.
Illetve valamennyire mindenkinek hullik, főleg hajmosáskor, főleg ősszel és tavasszal.
Hát én nem hiszem hogy törött hajvégű hullott, csak eléggé ijesztő mikor mosod a hajad és csak hullanak ki a hajszálak :/
De nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!