Kihullott a hajam mert vérszegény lettem. A hullás már kezd megállni de nem látom, hogy lennének új pici hajszálak. Szóval nem nő vissza. Mit tegyek, hogy megint dús legyen a hajam?
Figyelt kérdés
2019. aug. 27. 17:54
11/16 A kérdező kommentje:
8. Ricinus olaj. Van akinek használ van akinek meg jobban hullik tőle. Szuper, hogy tudsz mondatokat alkotni csak nem használható a mondanivalód. De el kell tölteni a napjaidat valahol ugye? Légyszi ne itt.
2019. aug. 31. 19:43
12/16 anonim válasza:
Pff te aztan hazsartos vagy. Irtam hajszeszeket is amik biztos jok lennenek. Bocsanat h felsegedet megsertettuk a joindulatu segitsegeinkkel!
13/16 A kérdező kommentje:
Az hol van? Van belőle 125 féle abból kb. 115 nem jó semmire. Nem viccből tettem fel a kérdést. Gyakran hullik a hajam sok vackot kipróbáltam már. Csak olyan írjon akinek hatott konkréten valamilyen termék. Mert az nem segítség, hogy lehet kapni hakszeszt meg hajhullás elleni sampont. Komolyan? Ki gondolta volna? Ma költöztem ide a Marsról kössz hogy szólsz ott nem árultak ilyesmit. Most már tudom. 🙈🙈🙈
2019. aug. 31. 23:18
14/16 anonim válasza:
Pedig bárhogy pattogsz, orvos kéne lássa. Az, hogy olyat fogtál ki, aki szarik rá, nem jelenti azt, hogy nincs normális. Nálunk börgyógyász simán foglalkozik ezzel. Addig kenhetsz magadra akármit úgyis, ha ninscenek is hajhagymáid.
Befejeztem.
15/16 anonim válasza:
bőrgyógyász akart lenni, elnézést
16/16 A kérdező kommentje:
Nem tegnap születtem nem egyszer voltam már orvosnál hajhullás miatt. Nem ugyan annál az orvosnál. Mindig ugyan az történt. Semmi! Tényleg jó lesz ha befejezed!
2019. szept. 2. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!