Mi a véleményetek a "Dr Hair hajcseppek"haj hullás elleni termékről?
köszi hogy írtál!
Vizsgálatokon voltam,magán orvosnál is,sőt góc kutatáson is.Annyit el értem hogy a hajam már nem hullik,de a foltokban ki hullott hajam sajnos bár mit is adtak nem nőt vissza.Mindenki mást mondott mást írt fel,ebben volt gyógyszer,hajszesz,sampon stb...Egy nőnek a haja az éke,nagyon el keseredtem.Sűrű hullámos hajam volt,ehhez képest hogy mi lett belőle?! Még jó hogy a kopasz részre rá tudom fésülni a hajam mert hosszú....
Első körben a fodrász tud sokat a hajról, második körben gyógyszerész, orvos.
A hajhullás általában genetikai eredetű, de bizonyos gyógyszerek is okozhatják. Ezek a hatások általában elmúlnak a gyógyszer szedését követően.
Dr Hair az nettó csalás. Semmiféle alapja nincs.
köszi!fodrászra nem is gondoltam,vagy csak úgy hogy inkább rám beszél valami kencét,és nem is használ,de idén nem is voltam mióta ez történt velem.Orvosnál többnél is voltam,mint írtam góc kutatáson is.
Nem hiszem hogy genetika lenne,családban mindenki dús sürű hajú.
szia!
köszi hogy írtál!De gondolom Neked "csak" hult a hajad,vagy ugyan csak foltos volt a fejbőröd és azt hozta helyre?
Kimutatott a panoráma röntgen,kezelve is lett a fogam+vas hiány,arra is kaptam már gyógyszert.
A haj hullás megszűnt,de sajnos a foltok maradtak
Jövőhéten még el megyek egy hajdoktorhoz,elég húzós az ára,de hátha pont ő lesz aki segíteni tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!