Rák lenne szerintetek?
Egy ideje elég rossz a közérzetem, most vagyok túl egy belgyógyászati kivizsgáláson, kiterjesztett vér és vizelet vizsgálatok, az eredmény még nincs meg. Tudni kell, hogy pánikbeteg is vagyok, tehát a tüneteim lehetnek a stressztől is, de mostanában igen sokszor nehezen kapok levegőt, mintha feszítene, szorítana a mellkasom, hátam. Szerintetek ez lehet a rák tünete? Nem köhögök, nem dohányzom.
30 éves nő vagyok.
Tény, hogy sok stressz ér mostanában, de nagyon félek h más lesz itt a gond.
Röntgenen nem voltam, igazából félek is tőle.
A vérből kimutatható a rák?
Köszönöm, ha írtok.
Nekem volt ilyen. És tudod mit diagnosztizáltak? Pánikbetegséget! Pszichológus és jóga rá a megoldás! És a lehető legalacsonyabb szintre kell csökkenteni a stresszt. Tuti nem vagy rákos!
Amúgy magát a rákot nem mutatják ki egy általános vizsgálatból, így a vérvételből sem, de ha valaki rákos, azért bizonyos értékek olyankor megváltoznak és ez látszódhat a vérképen, de utána további vizsgálatok szükségesek a konkrét diagnózishoz.
Nem, ami tüneteket írtál, inkább a pánikbetegség, stressz, hipochondria jellemzői.
Amit te produkálsz, röviden pszichoszomatikus megbetegedésnek nevezzük. Lelki/mentális problémáid fizikai tünetekben jeleznek.
Neked pszichológus kell, hidd el, meg fognak szűnni a tüneteid.
A rákot nem így diagnosztizálják, ne aggódj.
1000% hogy nem vagy rákos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!