Nagyon stresszes a munakhelyen, miután hazaerjek kB csak aludni van erőm.
Minden hétvégét barátnőmmel töltök!
De mostmar nagyon elfáradtam, kivettem 3 nap szabit, mondtam barátnőmnek hogy egyedül szeretnék lenni, erre úgy reagál hogy szakítani akar mert hogy én már nem szeretem, és társai.
Rúgd ki, pihenj, töltődj, aztán keress egy olyan lányt akibe szorult némi empátia. Később pedig köszönd meg nekem ezt a tanácsot.
2019. júl. 17. 13:03
2/6 anonim válasza:
Válts munkahelyet a saját egészséged és párkapcsolat miatt is. Mert ez, hogy valaki örökké fáradt, nem jut ideje a partnerére, az minden egyes emberrel való kapcsolatot tönkretesz és az sem normális, hogy semmit nem csinálsz, ha hazaérsz, mert nincs rá erőd.
Vagy ha ennyire ragaszkodsz a munkahelyedhez, akkor pedig ne legyen párkapcsolatod, mert a kettő nem fér össze. Akkor inkább valóban engedd el a barátnődet és majd találkozik valakivel, aki rá is szakít időt és normális munkahelye van.
2019. júl. 17. 13:06
3/6 anonim válasza:
2 napig pihend ki magad és 3, nap találkozzatok, ha ezt nem érti meg, akkor hagyd menni.
2019. júl. 17. 13:06
4/6 anonim válasza:
Válts munkahelyet, különben ez egész fiatalságodat átdolgozod és átalszod, utána meg felborulsz szívinfarktusban. Mondj fel a francba, és tölts el egy jó hónapot a barátnőddel, aztán keress egy kevésbé stresszes és leszívós munkahelyet, ahol nem azért élsz, hogy dolgozz, hanem megfordítva.
2019. júl. 17. 13:12
5/6 anonim válasza:
Semmit, aludj 3 napot, aztán felmondasz annak a rabszolgatartónak. Ha a kiskirálylány nem éri fel ezt ésszel, azt is rúgd ki.
2019. júl. 17. 20:54
6/6 anonim válasza:
Nem fogsz olyan lányt találni, aki hosszú távon elviseli, hogy egész nyáron egyedül ül otthon, mert Te alszol, még a szabadságod alatt is. Elmegy fesztiválozni a barátnőivel, aztán összeszed egy olyan pasit, akinek lesz rá ideje. Egy kapcsolatba bele kell fektetni az időt és az energiát, különben lehet majd rinyálni itt a GYK-án, hogy miért vagy egyedül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.