Hirtelen besípolt a fülem (mintha elmenne a hallásom) kb,10 mp-ig tartott max 15 másodpercig. Utána minden OK lett, majd észrevettem hogy mégse. Kicsit még zúg a bal fülem. Mit tegyek?
Nagyon hirtelen sípolt be, épp e-mailt írtam. Kb. 10-15 másodpercig tartott, majd elmúlt.
Elkezdtem hangosan mondatokat mondani ( A felmosóvödör kék ) meg ehhez hasonló, hallok mindkét fülemmel, de a bal fülem az sípol / zúg... konstans, folyamatosan zúg... mit lehet tenni vele?
Ez nem az első eset, történt már ilyen, de akkor max 3-4 másodpercig sípolt be, elmúlt és zúgás se maradt utána.
Olvastam lehet a sok fülzsír az oka, (ez tuti nem mert 2 naponta pucolom mindkét fülem) direkt emiatt, és óvatosan! Nem nyomom be a dobhártya felé
Lehet agyi érellátási zavar?
Csak 24 éves vagyok.... nem megyek koncertekre, az utolsó koncert amin voltam, az 2013-ban volt, és nem vagyok annyira nagy zene fanatikus... buszon is meló után inkább olvasgatok, nem zenét hallgatok...
bulik alkalmával van hogy odafele / hazafele fülhallgatót teszek a fülembe lehet akkor hallgatok hangosan zenét..
mitől sípolhat még be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!