Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért szédülhetek el mindig?

Miért szédülhetek el mindig?

Figyelt kérdés
reggelente mikor felébredek és kikelek az ágyból, úgy elszédülök, hogyha nem fogok meg valamit hasra esek. De nem csak reggelente. Pl: ha ülök és felkelek akkor is, egyszer már állva is elszédültem, ilyenkor nyomást érzek mintha belenne dugulva a fülem, a fejem mintha lezsibbadna, és nem látok egészen jól, és az egész testemet nem tudom irányítani csak az a zsibbadó érzés. Normálisan eszek, nem vagyok terhes, de naponta olyan 5x előfordul. mit lehetne ez ellen tenni? L/15
2010. júl. 10. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Naponta ötször az nagyon sok. Nézd több probléma is állhat a háttérben, alacsony vérnyomás, vashiány, vérkeringési zavar. Menjél el minél előbb orvoshoz az legyen az első, én a helyedben már holnap reggel indulnék, és tedd is meg.
2010. júl. 10. 21:48
 2/3 anonim válasza:
velem is számtalanszor megtörténik, csak én még igy össze-vissza látok ilyen színeket.:O
2010. júl. 10. 22:31
 3/3 anonim válasza:
Ez azért lehet,mert hirtelen leesik a vérnyomásod. Nálam is nagyon gyakran előfordul és pl. egyik bnőm rendszeresen szenved vele,ő már dokinál is járt,de semmi hasznosat nem mondott neki,csak hogy majd kinövi.Most 20 éves.Amúgy ne állj fel hirtelen,amikor felakarsz állni előtte ülj egy pár percet még és csak aztán állj fel.
2010. júl. 11. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!