Mitől szédülhetek napok óta?
Figyelt kérdés
Pár napja állandóan szédülök. Ha felkelek valahonnan, ha megyek, ha lefekszem az ágyba, sőt ha fekszem az ágyban, akkor is, forog körülöttem a világ. :S Más gondom semmi nincs, eszek rendesen, bár lelkileg nem vagyok topon, de depressziós sem vagyok. Kicsit álmosabb vagyok a megszokottnál, de semmi egyéb. Mitől lehet ez? :S Néha majdnem összeesek, olyan érzés az egész ,mintha részeg lennék. Már arra is gondoltam, ugye terhes nem lehetek?2010. ápr. 18. 22:47
1/4 Plaga válasza:
Szerintem nem vagy terhes, csak kicsit kimerült. Nekem is volt ilyenem, de nekem huzamos ideig (hónapokig), amint vége lett a sulinak, rögtön abbamaradt xD
2/4 anonim válasza:
Ugye az egyensúlyért felelős szerv a füledben van. Ha szédülsz, akkor az vagy agyi eredetű (amit te nem akarsz), vagy azzal a szervvel, tehát a füleddel van a gond.
A füleddel nincs semmi gond? Nem szokott zúgni, fájni, stb? Szoktál sokat mp3-azni vagy sok hangos zenét hallgatni? Mert a halláskárosodás tünete is lehet szédülés.
3/4 anonim válasza:
Vérnyomásod rendben van?Stressztől,fizikai kimerültségtől,szorongástól le szokott esni 70-80 körülire is.Méresd meg a nagyival,szomszéd nénivel esetleg háziorvossal (nekik biztos van mérőjük) és ha alacsony akkor sok folyadék,és pihend ki végre magad!!!
4/4 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom egész oké, olyan 110 körüli. A fülkemmel nem vettem észre, hogy gondom lenne. :S Még 2 hét van az érettségiig, remélem utána abbamarad.
2010. ápr. 19. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!