Folyton sajog és ég a mellkasom meg a hátam, a lapockámig. Mitől?
Hónapok óta időszakosan előjön, hogy eg a mellkasom (légcső-szegycsont vonal), illetve a hátam. Fehér versejt és CRP időszakosan magasabb (FVS -15ezer, CRP 15), nyirokcsomoim a nyaki részen és hónalj alatt is be vannak duzzadva.
Illetve, mikor ez időnként előjön, napokig piros vagyok, a mellkasomtól a fejemig, mint aki leégett a napon.
Voltam gyomortükrözésen (reflux kizárása) és tüdőgyógyásznál is, készült mellkas rontgen de sehol sem találtak semmit. Van valakinek ötlete, merre tovább?
Vettem most magnéziumot pont, köszönöm!
Allergia? Egyébként gondolok erre én is, ételallergia vizsgálat eredménye folyamatban, de az “egyszerű” kézen végzett “szúrkálós” teszt nem mutatott semmit, illetve a verkepemben valami értéknek magasabbnak kellene lennie az orvosok szerint, ha allergia lenne, de nem magasabb. Viszont ami érdekes - amikor nagyon “bedurrantam” és kaptam szteroidot és/vagy antihisztamint vénásan, mindig jelentősen jobban lettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!