Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szívbeteg lehetek? Néha...

Szívbeteg lehetek? Néha napján beszúr a mellkasom, viszot egyre többször szorít. És bedobban. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Tehát mostanában így általlánosságban gyengének érzem magam. Most ballagtam áltsuliból. Na és a lényeg, hogy mostanában csinál furcsaságokat a szívem. 2-3 napja háromszor is bedobbant úgy, hogy bedobbanás kózben valami zörejt éreztem plusz szúrt, égetett a mellkasom 1-2 mp-ig. Aztán elmúlt. Aztán megint. Aztán elmúlt. Van amikor érzem, hogy nagyon feszít a hasam felső része, és néha szorít a mellkasom (de lehet, hogy azt csak odaképzelem). És olyan mintha gyenge lenne. Amikor előrehajolok akkor is bedobban, amikor nagy levegőt veszek, akkor is. És úgy általánosságban mintha érezném, hogy nem igazán van ott rendben valami. A pulzusom is magas szokott lenni 70-90 körül.

Az évben elájultam már egyszer, akkor voltunk kivizsgáláson, szívultrahang, EKG. Ennyi. Nem találtak semmit. De mostanság is van, hogy megszűbik a valóságérzetem. Eléggé félek, hogy valami komolynak az előjele. Mi lehet ez? Volt már mással is hasonló?

2018. júl. 1. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
A stressztől van.
2018. júl. 1. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem sresszelek.
2018. júl. 1. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Menj el újra orvoshoz, ki kell vizsgálni, hogy mi okozza. Pajzsmirigyed is vizsgálták?
2018. júl. 2. 06:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Anyáék nem akarnak elvinni, azt mondják csak pánik. Amúgy any pajzsmirigy beteg de engem még nem vizsgáltak azzal.
2018. júl. 2. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de szerintem te is el tudsz menni a gyerekrendelésre a háziorvosodhoz. Ezeket elmondod neki, és megkéred adjon beutalót pajzsmirigy vizsgálat, laborba, és kardiológiára. Kötelessége megadni ezeket. Kellene szív ultrahang is, mert azért gyanús amit leírtál. Lehet egy reflux betegség is a háttérben. Lehetsz vérszegény, vagy vitaminhiányos, mozgásszervi probléma is állhat a háttérben. Ezeket ki kell vizsgálni.
2018. júl. 3. 12:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Szívultrahangom már volt, vérvételem is. És most nyaralni fogok menni,jó ideig nem leszek itthon. Úgyhogy nem igazán tudok elmenni csak augusztusban maximum. De azért félek egy kicsit. Amúgy már haziorvosom is zakkantnak néz, mert voltam nála párszor infarktus gyanú miatt (én hittem azt, hogy az van) é ls persze nem volt az.

De köszi a válaszokat. :)

2018. júl. 3. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha még 28x felteszed ezt a kérdést akkor sem vagy szívbeteg, és a pszichológust kéne meglátogatnod inkább.
2018. júl. 3. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!