Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek? Segítene alaki?

Mit tegyek? Segítene alaki?

Figyelt kérdés

Kn egy félórája erős melkasi fájdalmam van, és nahyon szédülök. A páromnak sholtam de azt monfta csak pihennem kell. Mondtam neki hívjon orvist, de azt mondta nem hív, csak pihenjek.

Nahyon rosszul vagyok es nem merek lefeküdni, mert szószerint halálfélelmem van. A bal karom zsinbad, és mintha 1 mázsás ember úlne a melkasomon.

Hohy vegyem rá oáromat, hogy segítsen? Nem tudok telefonálni, mivel néma vavyok beszélni nem tudok csak jelbeszéddel. Kérlek segítsetek, es kehetőleg ne töröljék a kérdést. Nem iccelek sevítsetek könyörhőm

2019. júl. 10. 02:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Hívd fel a 112-t, és majd kopogással beszélgettek, ő kérdez és te kopogással válaszolsz, volt már ilyen eset és sikeresen meg tudták beszélni. Lehet infarktusod van, ezzel nem lehet várni!
2019. júl. 10. 12:07
 2/2 Doros ***** válasza:
Látom, már tegnapi a kérdés. Remélem, sikerült orvosi segítséghez jutni.
2019. júl. 11. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!