Folyamatos fáradtságérzet. Mi lehet az oka?
Múlt héten kezdődött, folyamatosan álmos vagyok. Eddig a 7 órai busszal jöttem dolgozni, most már a fél nyolcashoz is alig bírok felkelni. Gondoltam kipihenem magam hétvégén, szombaton reggel 9-ig aludtam, de utána is ugyanolyan álmos voltam egész délelőtt. Ma ugyanez van. Este 10 körül szoktam lefeküdni aludni. A munkahelyen nem tudok semmire koncentrálni, csak szenvedek. Nincsen több munkám, se több stressz, betegnek sem érzem magam. Csak ez a folyamatos fáradtságérzet :( Mi lehet az oka? Esetleg valami vitaminhiány?
24N
Amint lesz időm elmegyek akkor orvoshoz. Így magamtól nem fogom tudni kideríteni ahogy làtom.
Köszi a tippeket :)
Vagy a vashiány vagy a vitaminhiány lehetséges. A túl sok cukor nem nagyon jellemző.
Viszont vitamint nem szedek. Csak a friss zöldséget, gyümölcsöt eszem. Ennyi vitamint viszek be, ami nyilván kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!