Hogyan vihetném magasabbra a vérnyomásomat?
"Kólával,energia itallal kezdek,hogy kicsit jobban legyek."
Egészségügyi gondok és az ilyen szutyok nem fér össze. Nem tudom, hogy elővetted-e már a googlet életedben és olvasgattál-e már, milyen hatással vannak ezek a szervezetedre, mik vannak benne, mit okoznak hosszútávon.
Azt értem, hogyha koffeint szeretnél, de ne már ilyen szutykokkal vidd be. Ott a kávé, zöld tea, fekete tea.
Betegen felejtsük már el az ilyen ostobaságokat.
"Nem vagyok beteg"
Vitatkozhatunk a definícióról, de a vérnyomásod nem normális, akkor se ha 45 éves vagy mondjuk.
Ez számomra a betegség kateg, mert valami nem úgy funkcionál, mint kéne és az életedre negatív hatással van.
Szóval igen, beteg vagy, mégha nyilván van egy skála a megfázástól az áttétes rákig, nem minden betegség ugyanolyan súlyos.
Nem vagy beteg, ez egy adottság. Mivel nem tartják betegségnek, gyógymód sincs. Sok mozgást, sportolàst, fizikai munkát javasolnak. Nálam eddig 88/52 volt a legpocsékabb érték.
72N
Ugye viccelsz? Kóla, energiaital....akkor inkább napi 2 kávé.
Kevés az életkedved, fásult vagy. Mozogni kell, de rendszeresen.
Kevés gyorsan felszívódó szénhidrát!
Rendszeresen kell mozogni.
De nem csak futni.
Némi futás, némi súlyzós vagy saját testsúlyos edzés (kettlebell, trx fegyenc edzés etc) némi nyújtás (heti 3 alkalom 15p)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!