Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek? Sürgős! (allergia...

Mit tegyek? Sürgős! (allergia tünetek)

Figyelt kérdés
Tehát most éppen nyaralok. De kijött az allergiám, és elfogyott a Ventolin. Reggelente egyébként is fulladok néha. Nagyon rosszul érzem magam :( Hasonló készítmények kaphatók recept nélkül? Mik azok?
2010. júl. 9. 06:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Felelőtlen vagy, azonnal mars a dokihoz! Sürgősségi ellátás keretében fel fogják írni, mégha nem is hozzájuk tartozol! Ezt ne halogasd, ne maradj gyógyszer nélkül hétvégére!
2010. júl. 9. 07:24
 2/2 anonim válasza:

szia! velem volt ilyen, ugyan ezt a gyógyszert használom, és -bármilyen furcsa- én elmentem gyógyszertárba és vettem Claritin tablettát és kibírtam vele 4 napot, a reggeli fulladás teljesen eltűnt, de nyilván függ attól, hogy ez mennyire súlyos fulladás (nekem "közepes")

próbáld ki, ha 2 nap alatt nem válik be, akkor mindenképpen irány a doki!!

2010. júl. 9. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!