Stressz miatt napok óta hasmenéssel küzdenék?
Vizsgák miatt stresszes vagyok, ennek tudom be, hogy napok óta megy a hasam, ami számomra azért is rossz, mert közben fogamzásgátlót szedek. Nem tudom, valóban a stressz okozza e vagy valami más, korábban sosem volt ilyen gondom, igaz ez a legnehezebb vizsgám lesz. 3 napja folyamatosan napi egyszer megy a hasam, (kBreggel 8 órakor, a fogamzásgátlót pedig délelőtt 11kor szoktam bevenni, tehát a fogamzásgátló miatt sem lehet, főleg hogy már 1 éve szedem. Mit tudnék tenni, holnap lesz a vizsga és félek, hogy ott is elkap a hasmenés..de más gyógyszert nem nagyon szeretnék bevenni. Egyáltalán lehetséges ez, hogy ennyire megviseljen ez az egész és ilyen gondjaim legyenek? Mit egyek, amitől elmúlna ez az egész?
21/L
Teljesen reális, a gyógyszertől nem hiszem hogy lehet, idegi alapon nekem is ugyanez szokott lenni ha vizsgák vannak. Majd ha már nem lesznek, elmúlik. Nem nagyon tudsz mit tenni, stressz ellen én Hova-t szedek, ha hasmenés van akkor Normaflore-t vagy Smecta-t.
Sok sikert a vizsgaidőszakban!
Én is erre gondoltam, hogy lezajlik a holnap, és eltűnik ez az egész. Remélem igazad van, köszönöm a választ!
Köszönöm!
Az erős stressz mindenféle dolgot képes produkálni, a hasmenés az egyik. Nekem mindig az van, az volt, egész vizsgaidőszakban. Nem keveset vizsgáztam annak idején.
Egyél sok étcsokit (legalább 75%-os legyen a kakaótartalma), és igyál sok vizet. A fogamzásgátló sem gond, beszéld meg a pasiddal, hogy gondok vannak, és ilyenkor húzzon szépen gumit. Egymást szerető embereknél ez nem lehet téma.
A stressz alapú hasmenés alkati dolog, nem fog elmúlni. Kereshetsz a gyógyszertárban rá orvosi szenet, ha még létezik. Vagy piríts meg egy kenyeret jó alaposan és csak azt egyél a vizsga előtt, sok vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!