Szerintetek egy házi orvos kap “jutalékot ha felír több gyógyszert?
Igen, létezik, hogy bizonyos gyógyszerek felírása után jutalékot kap.
Bár én sem értem, hogy megfázásra miért flectort írt fel, de végül is egyszer jól jöhet majd.
Megfázásra manapság az emberek el sem mennek dokihoz, igyekszenek magukat kikúrálni, ha mégis doki kell akkor ott már komolyabb betegség van a megfázásnál. Ugyanis megfázáskor nem küldenek fül-orr-gégészetre, szemészetre, és hasi ultrahangra. Szerintem neked nem megfázásod van, hanem valami más, aminek az okát akarják tudni. De mivel még nem tudják, így különböző gyógyszereket akar kipróbálni.
Háziorvos rezidens vagyok. Nem kapunk jutalékot én legalábbis nem tapasztaltam ezt.
És ha fáj a torkod akkor semmi gáz nincs a Flektorral, én mondjuk inkább az Algoflexet pártolom. És egy megfázás torokfájással, ha azt nézzük hogy köptető, fájdalomcsillapító, torokfertőtlenítő, esetleg orrcsepp, felülfertőződés esetén antibiotikum és hopp máris ötnél tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!