Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehetek bal oldalt...

Mitől lehetek bal oldalt felpuffadva?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám az hogy 2,5 napja elkezdett bal oldalt alhas tájékán tompán görcsölni, néha mintha picikét belenyilalna és ahogy lenézek mintha baloldalt egy picit puffadt lenne... Érzem ahogy a beleim helyezkednek és bélgázok is "repkednek", székletem is van viszont mivel nő vagyok több dolog is háttérben állhat... annyira nem kellemetlen hogy ne tudjam a munkám vagy a dolgomat végezni még is azért megijeszt

Van akinek volt ilyen vagy hasonló esete?

Ha nem múlik el természetesen jövőhéten elmegyek orvoshoz (Akkor van a legkorábbi alkalmam)

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2019. máj. 23. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha van rendesen bélgáz és görcs, akkor lehet, hogy a bélflóra meg van sérülve, nem bont rendesen. Lehet, hogy valmilyen tápanyagot nem tolerál a szervezeted. Javaslom a PROTEXIN BALANCE készítményt, lehet gyógyszertárban kapni és ha arra se javúl, akkor orvoshoz menjél el.
2019. máj. 23. 20:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Voltam dokinál aki azt mondta az egészbél rendszerem teli van levegővel így elküldött gasztróenerologiára ahol majd laktóz intoleranciával fognak megnézni. :)

2019. máj. 29. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!