Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ráz a hideg, meg nagyon kis...

Ráz a hideg, meg nagyon kis “nyomi” vagyok. Mit kell ilyenkor csinálni hogy mihamarabb rendbejojjek?

Figyelt kérdés

olyan fura a kozerzetem, raz a hideg, folyik az orrom es kohogok....

fekudni kb a legjobb, de bűntudatom van totál, mert tanulnom kéne.... Az a baj, hogy vizsgaidoszak van, ugyhogy a leheto legrosszabbkor.... nem nagyon szoktam beteg lenni, ugyhogy kicsit tanácstalan vagyok...

2019. máj. 14. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél be egy Rubophen tablettát, igyál mézes teát, és nyugodtan láss neki tanulni, Egy kis hűléses betegség még ne döntsön ágynak, főleg ha lázad sincs, mert akkor csak jobban legyengülsz.
2019. máj. 14. 14:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már egy hete küzdünk egymással, most voltam zh-zni de alig birtam reggel felkelni meg alig vartam hogy hazaerjek, mert megfagyok.
2019. máj. 14. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha már egy hete nem múlik, akkor menj orvoshoz, mert lehet szövődmény is, ilyenkor talán már gyógyszer is kell.
2019. máj. 14. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán még használ a neocitrán vagy coldrex. Próbáld meg! Amilyen hideg van, téli kabátot sálat is vegyél fel, nehogy betegebb legyél.
2019. máj. 14. 17:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtatok. Végül aludtam 10 + orat, es ez lett a megoldas... legalabbis remelem, mert a hideg mar nem raz.... a natha meg ezek nalam nem tema.
2019. máj. 15. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!