Ráz a hideg, meg nagyon kis “nyomi” vagyok. Mit kell ilyenkor csinálni hogy mihamarabb rendbejojjek?
Figyelt kérdés
olyan fura a kozerzetem, raz a hideg, folyik az orrom es kohogok....
fekudni kb a legjobb, de bűntudatom van totál, mert tanulnom kéne.... Az a baj, hogy vizsgaidoszak van, ugyhogy a leheto legrosszabbkor.... nem nagyon szoktam beteg lenni, ugyhogy kicsit tanácstalan vagyok...
2019. máj. 14. 14:18
1/5 anonim válasza:
Vegyél be egy Rubophen tablettát, igyál mézes teát, és nyugodtan láss neki tanulni, Egy kis hűléses betegség még ne döntsön ágynak, főleg ha lázad sincs, mert akkor csak jobban legyengülsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már egy hete küzdünk egymással, most voltam zh-zni de alig birtam reggel felkelni meg alig vartam hogy hazaerjek, mert megfagyok.
2019. máj. 14. 14:37
3/5 anonim válasza:
Ha már egy hete nem múlik, akkor menj orvoshoz, mert lehet szövődmény is, ilyenkor talán már gyógyszer is kell.
4/5 anonim válasza:
Talán még használ a neocitrán vagy coldrex. Próbáld meg! Amilyen hideg van, téli kabátot sálat is vegyél fel, nehogy betegebb legyél.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtatok. Végül aludtam 10 + orat, es ez lett a megoldas... legalabbis remelem, mert a hideg mar nem raz.... a natha meg ezek nalam nem tema.
2019. máj. 15. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!