Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Normális, hogy ennyire szerete...

Normális, hogy ennyire szeretem a hideget?

Figyelt kérdés

Most épp kikapcsolt fűtéssel, nyitott ablak mellett ülök itt a gépnél, egy pólóban. Egyszerűen úgy érzem, hogy nem fog az agyam, nem tudok koncentrálni, ha 23 fok fölé állítom be a fűtést, vagy, ha már több, mint 30 perce nincs légmozgás.

Amikor nagyon kemény mínuszok vannak, akkor is nyitogatom az ablakot, legalább fél óránként egy 5 percre. Olyankor előfordul, hogy reszketek a hidegtől, de muszáj, hogy érezzem, hogy kapok levegőt.

Az immunrendszerem elég erős lehet, mert sosem fázom meg.

A gond viszont az, hogy ez nagyjából állandó konfliktust okozt mindenkivel, aki körülöttem van.

(Lehet, hogy nem a legjobb témában írtam ki a kérdést, de nem találtam jobbat így hirtelen.)

2019. febr. 1. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
23 fokban én meg is halnék. Nálam max 21 fok van, de általában 19, szóval nyugi, nem vagy egyedül.
2019. febr. 1. 17:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Pár napja voltam egy ismerősöm munkahelyén, könyvelőiroda, közös légtér, 30 fokra benyomva a fűtés. Alig vártam, hogy kiszabaduljak onnét, nem tudtam elképzelni, hogy tudnak ott dolgozni.
2019. febr. 1. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor illedelmesen el szoktam köszönni, mert én nem maradok meg olyan időben.
2019. febr. 1. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!