Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Gipszlevétel után mennyi idő...

Gipszlevétel után mennyi idő múlva jött rendbe a lábatok?

Figyelt kérdés
Úgy értem amikor már kívülről nem látszott semmi

2019. ápr. 3. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:

EZ nagyon változó.

Nekem a lábfejem volt eltörve. 4 hét fégipsz után kaptam egy gipsz cipöt, amire ránehezkedni nem lehetett, de letudtam tenni a földre. Mivel ez egy müanyag cipö volt, esténként levehettem és megmasziroztam, és amikor tudtam már megforgattam a lábfejemet. ìgy 8 hét után mikor levehettem, kb 1-2 hét múlva mindent tudtam csinálni.

SZomszédnak 6 hét gipsz után még iszonyatosan fel volt dagadva a lába.

2019. ápr. 3. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
2 hónap.
2019. ápr. 3. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 3.hónappal ezelőtt eltörött a térdem. Műtve volt, gipsz nem volt rajta egyáltalán. Most már picit terhelhető, igaz csak 20.kilóval.Ez teljesen egyéni milyen ütemben gyógyul, sok minden befolyásolja, főleg az életkor. A csont teljes átépüléséhez kell pár hónap is akár.Ha te már gipsz levétel után vagy, akkor biztos hamar rendbe jössz,talán 1-2 hét..
2019. ápr. 3. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez attól függ milyen súlyos volt a törés. Egy nem súlyos törés, amit nem kell műteni általában 3 -6 hónap. Egy súlyos az kb. 2 év.
2019. ápr. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!