Minek hívják azt, amit érzek most?
4 év után a párommal szakítottunk mert már nem működik köztünk a dolog.
A következő tüneteket érzem, próbálom minél részleteesbben leírni: a szívem nem fáj, de a szívem környékén feszültséget érzek, zsibbadt jellegű érzés. A vállaimon olyan, mintha egy láthatatlan súly lenne. Erőtlen vagyok, üresnek érzem magam. Életkedvtelen vagyok, étvágytalan, semmi sem köt le, ami mégis, nem tudok bele mélyedni. Úgy érzem, mintha a lelkem elhagyott volna, mintha többé nem lenne értelme létezni. Nem szeretnék beszélni, ha hozzám szólnak, kifejezetten kellemetlenül ér, nem akarok válaszolni, 1-2 szavakban, tört mondatokban beszélek csak, azt is megerőltetve. Érdekes módon, írni nem nehéz annyira.
Ha nem gondolok rá éppen egy ideig, akkor is érzem ezeket a tüneteket. Aztán hullámvölgyek is vannak. Van, amikor annyira súlyos, hogy majdnem fizikai fájdalmakat érzek át, máskor enyhébb, majd újra visszajön. Amikor olyan mintha fizikai fájdalmakat élnék át, az a legrosszabb, olyan, mintha valaki kínozna.
Az alvás nem megy, ha mégis, akkor nagyon fáradtan is, csak rövid időre vagyok képes aludni, ami nálam nem megszokott.
Mi a gyógyír erre? És minek hívják azt, amit érzek? Ez depresszió?
Végezetül még annyit, hogy kizárólag lassan sétálva kényelmes csak menni, nagyon kellemetlen, ha gyorsnak kell lennem bármiben is.
Érdemes orvoshoz fordulnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!