Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nyakcsigolya, fejfájás?

Nyakcsigolya, fejfájás?

Figyelt kérdés

F

Már régóta fáj a nyakcsigolyám, ropog néha, de néha még roppantani sem tudom. Aztán hátul a fejem szok fájni, vagy a hátgerincem. Voltam egyszer egy masszázson, de nem segített a problémámon. Ilyeneket csináltam a masszázs nő ezt mutatta és ezt csináltam: [link]

Pici korom óta jártam EEG kivizsgálásra, és minden rendben volt, és most ment a testvérem, és hogy nekem már nem kell mennem. Egyszer voltam mágneses rezonanciában, ott is minden rendbe volt.

Olvasgatok mindenfélét az interneten, hogy neadjisten agyrák, agyhártyagyulladás. Azonnal elkapott a pánikroham, és bevettem Magnosolv granátumot.

Szerintetek mit tegyek ez ellen? Nagyon megijedtem amikor ezeket olvastam. Kérlek segítsetek.

2019. febr. 23. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Csontkovács. Nekem is fájta a fejem, ropogott is rendesen. Aztán két reccsenéssel úgy helyre rakta a csigolyákat, hogy azóta semmi bajom.

Neked hol fáj a fejed? Nekem ülő munkám van és inkább a tarkómnál összpontosult. A rossz tartás okozta.

2019. febr. 23. 12:34
 2/6 A kérdező kommentje:
12:34: Nekem a természetgyógyász ismerősöm segített a problémámon, olyat roppantott, hogy csak NA, csak már nem tartjuk a kapcsolatot. És a hátam is. Hátul, ahol a nyakcsigolyám fáj hátul, mintha be lenne szorulva vagy mi a fene. Néha úgy érzem mintha le akarna “szakadni a nyakam”, annyira fáj. Én is inkább lusta vagyok, lehet be is vagyok görbülve.
2019. febr. 23. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
NE menj csontkovácshoz, csak rontani fog a fájó ízületeiden. NEM lehet kivizsgálás nélkül külső erővel csavargatni a nyakad!! Ortopédia, nyaki gerinci MRI vizsgálat kell a csontok és az ízületek vizsgálatára, a röntgen nem elég. MAJD UTÁNA ESETLEG ha az ortopéd orvos is úgy látja, belefér masszázs vagy torna.
2019. febr. 23. 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
A csontkovácsok vajákosok, akik önkényesen roppantgatnak ki mindent mert hát az úgy biztos jo!!! A betegnek meg csak jobban fáj utána. Nem is értem hogy meri ezt, én félnék hogy valami eret elpattintok vagy idegbecsípődést okozok. Látszik, mekkora szakemberek. És ha azért fáj, mert el van repedve, azt is olyan jó csavargatni? A kib@$7ott csontkovácsnak meg röntgen szeme van, értem.
2019. febr. 23. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Tevedés, nem eszetlenül roppantanak, mint egy laikus reggel az ágyból felkelve, és még soha senki nem bénult le vagy szerzett sérülést kezelés után. Ez nem egy xar tanfolyam alatt megtanulható, mint a masszázs, ami semmit nem ér. Elárulom, hogy nyugaton komolyan is veszik, kórházakban alkalmaznak csontkovácsokat. Elsőnek kap a beteg egy röntgent és aszerint kapja a kezelést. Az, hogy magyarisztán olyan elmaradott, hogy nem alkalmaznak ilyen embereket, az az ország egészségügyét és sötétségét bizonyítja. Én nem is kérkednék azzal, hogy MRI meg menj kórházba. Ha a magyar eü-re vársz, akkor felőlük el is patkolhatsz. Csak egy valamit mondok! Hálapénz! Ha lepénzeled őket, rögvest előre vesznek, ha csóró vagy akkor dögölj meg. Akkor inkább a csontkovácsra szórom a pénzemet a doki helyett.
2019. febr. 24. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Ötös:

Szerinted magadnak roppantani, meg ha valaki erőből hirtelen megrántja, az ugyanaz?... nyilván nem. És csontkovácstól bénultak már meg, sőt haltak is meg emberek. Látod, te is elismered, hogy kell előtte röntgen. Egy mezei csontkovács szerinted csinál? :D nem csinál. És igen, ez egy tanfolyam... mert szted mesterdiploma van belőle? Milyen kár, hogy eddig minden állításod hamis. Azzal egyet értek, hogy van, amikor az ortopéd orvos küld el, mert olyan a probléma, amin ez segìthet. Hiába pontozol le, az a sötét és a leragadt, aki 2019ben elutasítja az MRI-t és egy kuruzslóhoz megy. :D

2019. febr. 24. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!