Csütörtök óta köhögök és nem akar feljönni pedig köptetőt is szedek. Van valami megoldás vagy most ez virus vagy mi? Hőemelkedéssel indult de az már nincs.
Igen, ez most valamilyen vírusos betegség, családban is ezzel küzd éppen valaki.
Igyál sok mézes citromos teát, bodza, hársfa, kakukkfű, hagymatea is jó ilyenkor, és holnap látogass el a háziorvosodhoz.
Gyombedr+méz+citrom leve. .agyon hatàsos.
Evökanàlnyi gyömbért lereszelsz, összekevered annyi mézzel, (en kis bébiételes üvegben csinaltam, csak az arànyok miatt ìrom.) hogy a mez kb az uveg feléig legyen, és hozzá facsarsz fél citrom levét. Jól össze kevered, 2x ex egy kiskanlálnyit lehet fogysztani belöle naponta. Hűtőbe tárold. Sokáig eláll.
Válassz másik házidokit, aki tán tud segíteni.
Jó és hasznos a #2 javaslata, de az öngyógyítás nem mindíg jó eredménnyel jár. Nem árt, ha lát szakember is.
Nem ellened, hanem érted írtam előző kommentem, azaz helyeseltem javaslatod.
.
Nem helyeslen viszont a köhögés-csillapítót, mert ha nincs köhögés, mi hozza fel a nyákot?
Köhögés-csillapító száraz köhögéskor szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!