Ezektől érezhettem rosszul magam, vagy valami más problémám van?
Figyelt kérdés
Tegnap megittam egy pohár energia italt, rá egy kávét (sose szoktam ilyeneket inni, csak tegnap) és nagyjából semmi mást nem ittam, meg nem ettem, az ebéden kívül. A szívem környéke olyan..."rossz" volt. Ma már semmi bajom. Lehet, hogy nembírom ezeket a koffeinos dolgokat és bezavarta a vérnyomásom?2010. jún. 30. 10:11
1/3 anonim válasza:
Csak egy példát írok le neked. Én az energiaitaltól olyan rosszul lettem, hogy csak na. Te pedig még kávét is ittál hozzál. Sok volt a koffein, azért azért érezted azt a kellemetlen érzést, vagy kávé, vagy energiaital?
2/3 anonim válasza:
párom egyszer éhgyomorra ivott ,az energiaitaltól izzadni kezdett és ájuldozni,gondolom a cukra lement a vérnyomása fel vagy vmi ilyesmi.Nem egészségesek ezek.
3/3 anonim válasza:
Én is ittam egy időbe energia italt, nekem a kezem zsibbadt, sőt mindenem... Egyik ismerősöm is így járt. Szóval valami cink van ezzel a cuccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!