Mit tehetnék állandó éjszakai felébredés ellen?
64 éves - mondhatni rendezett körülmények között élő férjes asszony vagyok. Nincsenek különösebb anyagi -családi problémáim. Nem dohányzom, nem alkoholizálok . Legnagyobb gondom, hogy éjszakánként alig alszom folyamatosan 2-3 órahosszat.. Hiába fekszem le kb. 10 óra körül- már éjfél előtt fenn vagyok. Iszok egy pár korty vizet, és próbálok visszaaludni.. Megint alszok 2-3 órát - és ez így megy minden nap - hónapok óta... Reggelente nem ébredek kómás- kialvatlan állapotban , csak bosszant ez az állapot, hogy egy éjszakát sem tudok végigaludni.. Már mindenféle gyógyfüves teát kipróbáltam - egy időben pár hétig egy-egy gyenge nyugtatót írt ki a háziorvosom, de azoktól sem tudtam aludni, így abba is hagytam.. Szeretnék természetesen aludni, nem gyógyszerektől... Egyébként is gyógyszerellenes vagyok, inkább a természetes módokat szeretném alkalmazni... Közben meg látom-hallom , hogy a párom úgy durmol egész éjjel, mint egy barlangi medve- sőt még nappal is tud 2-3 órát aludni !!!! már másik szobába is költöztem aludni, hogy ne halljam, hogy ő milyen jót alszik !!
Mit tehetnék?? Van valakinek jó javaslata ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!