Állandó fájdalomtól lehet valaki impotens?
Szia!
Évek óta tartó lábfájdalom? Már rég ki kellett volna vizsgáltatnod. Igen, ez okozhat pocsék szerelmi életet. Dohányzol? Lehet, hogy érszűkület miatt fáj a lábad. persze ez csak teória, de orvosi kivizsgálás mindenképp kell! A doki pedig eldönti elég-e rá gyógyszer, vagy netán valami más.
Szóval van kiút, de neked is tenned kell érte.
Szurkolok! :)
Állandó gyulladás? Annak pedig valamilyen okának lennie kellene. Értem én, hogy felvágták meg minden, de ilyenkor az okot kellene megkeresni, mert valami csak okozza. Igaz, én nem vagyok orvos, csak egy mezei ápolónő...
Az erek vannak begyulladva? Vagy az izmok? Góckeresést csináltak? Mert ha gyulladás van, akkor valamilyen gócnak lennie kellene ugye... elviekben.
Bocsi ha okoskodónak tűnök, csak próbálok valami megoldást keresni.
Mert el sem tudom képzelni, milyen kín lehet, ha ez állandóan ennyire fáj, hogy már az életminőséged is befolyásolja.
Ha a szíveddel nincs egyébként gond - azt nem tudom, hogy a te eseted lehet-e kizáró ok - szerintem igen, adnának. Miért ne? :)
Nem kínos ez, csak a társadalmi normák tabunak tekintik. :)
Azt viszont sajnálom, hogy semmi megoldás nem ötlött fel bennem a fájós lábad miatt...
Ha állandóan fáj, az pokoli lehet. Nem csoda, ha nem tudsz a szerelmi életedre megfelelően koncentrálni.
Egészen bizonyos, ha a lábfájásod helyre jönne, nem kellene a kék bogyó sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!