Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Normális, hogy ha nem szól az...

Normális, hogy ha nem szól az ébresztő, nem kelt fel senki, akkor akaratlanul képes vagyok akár délután 2-ig elaludni?

Figyelt kérdés

2019. jan. 17. 15:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Nagyon idegesítő,hogy arra kelek fel,hoy átaludtam a fél napot.Pedig mem is fekszek olyan későn
2019. jan. 17. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyire vagy kimerülve. Ha mondjuk heti átlagban több mint napi 9 óra jön ki, akkor baj. De ha napokon át kevesebbet alszol a kelleténél, akkor csak behozod a hiányt. Az se mindegy, hogy ébren mennyire vagy munkaképes, vagy úgy is álomkóros vagy.
2019. jan. 17. 15:38
 3/6 A kérdező kommentje:
De ha meg többet alszok,akkor egész nap álmos vagyok.
2019. jan. 17. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez állandóan, huzamosabb ideig? Éljél rendszeres életet, mindig ugyanakkor kelni, ugyanakkor feküdni, hétvégén is, és legyen meg a 9 óra. Ha ez se használ, akkor vérnyomásmérés, vérkép.
2019. jan. 17. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem egészen. Lehet betegség is.

Én például Narkolepsziás vagyok. Bármikor elalszok, épp ezert sajnos jogsit sem kapok.

Lehet belgyógyászati gond is. Első körben mindenképp ajánlanák egy teljes kivizsgálást.

2019. jan. 17. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy napokon át kevesebb alvást behoz egy hétvége alatt.
2019. jan. 18. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!