Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek jó lenne nekem az...

Szerintetek jó lenne nekem az MBT vagy a RYN cipő?

Figyelt kérdés

A születésemtől fogva rövid bal achillesinamat kétszer műtötték, hogy így megnyújtsák, a műtétek következtében pedig nyiroködéma alakult ki a bal lábfejemben, ami azt jelenti, hogy a nyirokfolyadék bejut a lábfejembe, de nem jut ki onnan, így be van dagadva. Alig észrevehető, de nem ugrálhatok, futhatok, stb, hogy ne súlyosbodjon. Most anyukám azt mondta, hogy ki kellene próbálnunk a RYN vagy az MBT cipőket. Ön mit gondol róla? Használna? A még mindig rövid achillesinamból kifolyólag egy kicsit sántítok, ez 18 évesen még mindig nagyon zavar. Ezek a cipők segíthetnek ezen? Ha igen, melyik fajta a 2 közül?

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2010. jún. 29. 15:22
 1/1 A kérdező kommentje:
ezt a kérdést egy orvosi oldalon tette fel valaki. Azért másoltam be ide, mert nekem is nyiroködémám van, bár nekem kicsit súlyosabb, és én is sántítok, mert fáj a csípőcsontom. melyik cipő segíthet?
2010. jún. 29. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!