A szoláriumban meleg van? Vagy mit érzek ha benne vagyok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 12:42
1/9 anonim válasza:
meleg van, igyál előtte bőven vizet és első alkalommal a legkisebb egységre menj
2/9 anonim válasza:
jó érzés:) olyan, mintha napoznál, érzed h vmi melegít:) de a szemedet csukd be!
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem olyan vészes, mint ahogy az első válaszoló beállítja... Nagyon jó érzés, én imádom. Ventillátor is van benne, szóval rosszul nem leszel, és kellemesen meleg van. Olyan mintha napoznál, és közbe fújna a szél.
Én még izzadni se szoktam.
4/9 anonim válasza:
Én egyszer már ájultam el szoliban:D Pedig csak 10 percre mentem be,és ventilátor is volt bent,igaz az álló szoli volt.
5/9 anonim válasza:
12:49 minek kell olyat belemagyarázni, amit nem is írtam....
6/9 anonim válasza:
Nem tudom mit magyaráztam bele, de legyen igazad.
Én vmiért rögtön fekvő szolira asszociáltam, az állót el is felejtettem:D Azt én sem bírom, 10 percig meg főleg nem bírnám, szóval ha állóba akarsz menni, akkor először mindenképp kis időre.
7/9 anonim válasza:
Én írtam,hogy az állóban elájultam, szerintem fekvőbe menj elsőre, nehogy te is így járj. Mondjuk nekem még rátett egy lapáttal az is, hogy kint is nagyon meleg volt, de amúgy sem bírom az álló szolit, olyan mintha egy űrhajóban utaznék:D Rosszul vagyok tőle.
8/9 anonim válasza:
Az első tényleg nem magyarázott bele semmit, nem értem miért írtad ? Azt írta h igyon előtte és először kis időre menjen, ez mind igaz :)
Ja és egy héten elég 2-3szor menned, többet én nem ajánlok!de úgyis itt lesz a jó idő(reméljük
9/9 anonim válasza:
Nincs baj az álló szolival de sajnos itt nálunk egy 3x2 méteres helységben van ami nagyon szűk és ha valaki elötted megy el szolizni akkro utánna már a 10 perc is nagyon sok. Én is alig birom ki nagyon meleg van benne a helyiség nagyon felmelegszik nincs rendes levegőztetés ok megy a ventillátor de semmit nem ér olyan érzés mintha egy sütőben lennél csak a meleg levegőt keringeti. Néha én is ugy jövök ki hogy szédelgek. Ki kel nyitnom résnyire az ajtaját hogy több levegő jöjjön be. Az a baj nincs egy ablak sem ott és igy nem jön be friss levegő . valamelyik nap lemértem 63 fok volt bent. Nem hiszem hogy ez normális volna. Nincs rendes levegő kiáramlás. 7 perc után már rosszul kezdesz lenni és alig birod ki a 10 percet van hogy 8-9 perc után kijövök és hagyom lejárni a szolit a 10 percet mert megfullad bent az ember iszonyu meleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!