Mi okozhatja az elmúlt egy hónapban a gyakori hasfájást?
mindig is hasfájósabb voltam, szóval a fejem pl sosem fáj, helyette inkább a gyomromon jönnek ki a stressz jelei, vagy betegségek. viszont az elmúlt egy hónapban valamiért a szokottnál is több gyomorproblémám van. 3-szor is volt olyan néhány napos időszak amikor vagy sokat kavargott, vagy nagyon fájt. aztán most a szünetben is volt még két nap. tegnap és ma is, igaz tegnap a jobb oldalamon, gondolom a petefészkem lehetett, ma pedig estefelé alsótájékon elöl-hátul belémnyilalt a fájdalom. igaz ezek nem gyomor panaszok így, de mégis valami azon a tájékon nem jó. talán átmegy az egész hasi üregen egy vírus? nem tudom. azóta ez is elmúlt, de nem tudom mire vélni ezeket a gyakori fájásokat.
sok stressz ért a suliban, nem tudom, hogy azok gyűlhettek-e össze, és most részletekben mutatkozik meg a szervezetemben. az elmúlt egy hónapban nem nagyon volt egy napom sem otthon nyugalomban. vagy vírus időszak van, és legyengülhetett az immunrendszerem és ezért? mert sokat nem ettem, inkább néha össze-vissza, de a legtöbb esetben az sem. vagy mert az első barátommal épp új dolgokat fedezünk fel és ez megzavarja a hormonjaimat?
nagyon aggódok, remélem hogy semmi komoly, és ezek mihamarabb elmúlnak. amikor a második ilyen hasfájós esetnél elmentem dokihoz, felírt egy gyerekeknek való antibiotikumot, azt nagyjából elfogyasztottam már. de azóta mondjuk nincs is két napnál tovább tartó hasfájásom. nektek is volt már ilyen? nyugtassatok meg lécci:( (ételallergiámról tudunk, és nem eszek olyat)
18/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!