Mit kezdhetnék ezzel?
Általános óta iszonyatosan stresszelős vagyok,sokszor vagyok rosszul.
Ha megyek valahova,hányingerem van és fáj a hasam, sokszor le is mondom a programokat amiatt hogy jaj nem akarok ott is rosszul lenni.. Nagyon utálom ezt, de nem tudok mit kezdeni vele, orvosok se mondanak erre semmit.
Jelenleg az a problémám hogy a barátommal a haverjainál szilvesztereznénk de én nem szeretem az ilyen bulizós dolgokat és ha már rágondolok rosszul vagyok, jobb szeretnék inkább itthon maradni (szüleimmel élek), de aznap van a barátom szülinapja így nem akarom elrontani az estéjét azzal hogy nem megyek csakmert ilyen vagyok amilyen.. ő velem akarja tölteni de én meg tudom hogy jobban érezné a baráti körében magát..2hónapja vagyunk együtt.
Én 20 éves vagyok, erre valamilyen gyógyszert lehet szedni? MagneB nekem nem hatott,azt kipróbáltam..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!