Hogy lehet az, hogy nem szeretek fürdeni?
Figyelt kérdés
Van hogy egy hétig nem fürdök, akkor már elég büdös a nemi szervem, a seggem és minden hajlatom. Régen imádtam fürdeni, mi az oka a változásnak? Ja és engem nem zavar hogy büdös vagyok, inkább szeretem. Vajon mások megérzik? Vonzónak találják vagy taszítónak? Más is van így?2018. dec. 25. 09:25
2/4 anonim 

válasza:

AZ nem is baj, ha nem fürdesz minden nap, de a fenekedet meg a csúnyádat minden nap meg kellene mosnod! Ha különösebben nem izzadsz, akkor elég a heti egy kádas fürdés. Kevés ember az, akinek az a szag vonzó!de pl. Napóleon kifejezetten szerette, mert mindig sürgönyzött az asszonynak, hogy 2 hét múlva érkezem, addig ne fürggyé le! :)
3/4 anonim 

válasza:

Vannak etikumok akiknek a bőre nem igényli a fürdést évekig. A büdöskédet mosd meg azért, mert nem fognak belelefetyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!