Gáz szerintetek ha 18 évesen (fiúként) jobban szeretek fürdeni mint zuhanyozni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 20:12
1/11 anonim válasza:
őőő mindenkinek szíve joga úgy tisztálkodni ahogy akar...
2/11 anonim válasza:
és ez miért a szerelem szex témába illik? nem gáz, de ilyen kérdést még nem láttam:D
3/11 anonim válasza:
Én is a mai napig inkább belefekszek a fürdőkádba, mint álljak a tusolóba.:D
4/11 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, mindkettő fürdésnek számít pontosabban tisztálkodásnak, de ha neked ez a kényelmesebb csak nyugodtan én zuhanyzok inkább. És egyáltalán nem ciki.
5/11 anonim válasza:
Akkor ahhoz mit szóltok,hogy én néha hideg vízben zuhanyzok mert az néha jól esik?:D
6/11 anonim válasza:
fura kérdés az tuti :D én is jobban szeretek fürödni mint zuhanyozni :)
7/11 anonim válasza:
dehogy is gáz :) sőt majd milyen jó is lesz a leendő barátnőddel együtt beülni a kádba ;)
8/11 A kérdező kommentje:
akk ott nem fürdés lenne :)))
2012. okt. 2. 20:30
9/11 A kérdező kommentje:
ja és köszönöm szépen az értelmes válaszokat ! ;)
azért ebbe a szerelem, szex csoportba írtam, mert ez a leglátogatottabb topic :PPP
2012. okt. 2. 20:32
10/11 anonim válasza:
Nem, inkább az a gáz, hogy ezt megkérdezed és ráadásul itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!