Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Füstszagot érzek. Mi lehet...

Füstszagot érzek. Mi lehet ez? Bepánikoltam rendesen.

Figyelt kérdés

20/F

Tegnap amikor mentem a lány után, tüzeltek, jöttem haza, még mindig éreztem, és olyan lett mindenem, a nadrágom, pulcsim. Felkelek, és füst szagot érzek. Anyukámtól kérdezem, érzel füst szagot? Hogy nem. Kinyitom az ablakot, és füst szagot érzek, de az abblakjaink be vannak zárva. Megyek a konyhába erősebben érzem a füst szagot.

Nagyon félek. Mindenféle gondolatok járnak az eszembe ilyenkor, hogy mi lehet ez :/ pánikba vagyok esve, félek rettenetesen.

Mi lehet ez szerintetek? Valami betegség neadjisten?

2018. dec. 6. 06:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Én nem játszom, komolyan gondolom. Nincs kedvem poénkodni ilyennel
2018. dec. 6. 13:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Szóval azt akarod nekem beadni, hogy egy húszéves férfi kiakad egy kis füstszagtól, a gyakorin pánikol, ahelyett hogy utánanézne van-e tűz, és ha nincs hagyná a fenébe az egészet? Ugyan már.. ennyire nem lehet gyerekes egy felnőtt pasas.
2018. dec. 6. 14:08
 13/19 A kérdező kommentje:
Csak én érzem a füst szagot, senki más.
2018. dec. 6. 14:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor meg pláne kár a dráma. ha baj lenne, más is érezné.
2018. dec. 6. 14:27
 15/19 anonim ***** válasza:
valaki elhunyt abban a lakásban ahol laktok, és dohányzott?:)
2018. dec. 6. 15:52
 16/19 A kérdező kommentje:
Most komolyan azt hiszitek hogy hülyét csinálok beloletek? Normálisan feltettem a kérdést.
2018. dec. 6. 15:57
 17/19 anonim ***** válasza:
"valaki elhunyt abban a lakásban ahol laktok, és dohányzott?:)" Mi van átmegyünk ezós-marhaság kategóriába?
2018. dec. 6. 15:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérjél még abból a füstből! Az a csöpp is hogy beadta ember!
2018. dec. 7. 11:33
 19/19 anonim válasza:

Aki cinikus hülye, az ne kommenteljen!!Ez a baj ezzel a Gyakori kérdésekkel.Aki nem szakember, vagy nem élte át, kussoljon!!..........Valaki rostasejt gyulladásról írt,- mint lehetséges ok.Én 4 éve is megosztottam a saját élményemet, azóta több ember is feltette a kérdést. Tehát létezik a probléma.

57 éves nő vagyok, és kb egy évtizede én is érzem a füstszagot.

Nem hozható összefüggésbe a külső hatásokkal, a környezet dohányosaival.

Ez a (cigi)szag megkockáztatnám, hogy belülről fakad.A sivatagban is érezném teveháton. A férjem szokott gúnyolni, hogy orrfaktoros hallucinációim vannak. ""Valószínű igaza volt."" Talán gyorsak voltak a gondolataim és súrlódtak egymással.

Egy régi patikatükörben olvastam én is, hogy az agydaganat tünete lehet, de nekem ilyen nincs.

Volt viszont lánykoromban egy orrplasztikám, amikor is szétvésték, meg fűrészelték az orrom.

Azóta érzékeny, gyakran vagyok náthás, és gondolom az idegek is sérültek.

Akkor ez az egyik ok a sok közül, ami miatt érezhetem a füstszagot, ami azért állatira idegesítő, mert tudom, hogy nincs körülöttem füst, és más nem érzi. Én egyébként nem dohányzom, és senki sem a környezetemben. Azt is tudom, ha az utcán megy el egy dohányos, de az merőben más „élmény”.

Úgyhogy ne érezd magad kínosan, nem vagy egyedül. Lehet egy gyulladás is a háttérben a kommentelők szerint. Andrea.

2017.01.04.

................................

2020. máj. 20. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!