Nem tudom most baj van a szívemmel vagy nincs?
Ezt a legkönyebb válaszolni, hogy az agyával van baj! Pfff... Ha mégis pszihésen van baj, elég gond az neki! Lehet jobban esne neki, ha nem beszólva lenne, hanem pl. tanácsot, vagy megnyugtató mondatokat kapna!
Ha minden vizsgálat elkészült és semmi szervi bajt nem mutat, akkor pánik. Sajnos bármikor újra előjöhet, illetve lehet nem érzed magad stresszesnek de tudat alatt ott van!
Ha az meg nyugtat, menj el egy màsik dokihoz, akár másik városba és végeztesd el újra a vizsgálatokat! Szedjèl magnéziumot, B vitamin komplexet, igyàl nyugtató teát! Hátha ezek segítenek!
Még azt felejtettem el kerdezni, sok gyomorsavad nincs esetleg? Mert írtad nem tudod a gyomrodtól vagy szívedtől jön a dolog! Nekem refluxom van és napi szinten többször van ritmuszavarom. 😏 Voltam kardiológián, 24 órás ekg is készült, illetve terheléses. Azok semmi olyat nem mutattak ki, mégis szinte mindennapos. Tudom a stressz, pànik nekem nagyon sokat rátesz! De sajnos a sav tud mellkasi panaszokat is csinálni. Ha pl felpuffadok, már jön is a ritmuszavar.
1-2 vizsgálatot azért mèg èrdemes megejteni, aztán ha semmi, akkor marad az amit írtam! (Utolsó válaszoló) Kitartást, semmi gond nem lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!