Ugye nincs baj a szívemmel? Focizhatok még?
Először is, menj a kórházba ezzel a problémával. Ott keress egy kezelőorvost.
Nem baj, ha már voltál emiatt az ügyeleten, hiszen több szem, többet lát.
Egyenlőre hanyagold a focit. Azt majd az orvos fogja eldönteni, hogy mennyire súlyos a pánikbetegséged, és ettől függ, hogy mikor mehetsz vissza focizni. És, mennyire ajánlatos, mert nem biztos, hogy jó ha megerőlteted a szíved.
Lehet kapsz rá nyugtatót, vagy más gyógyszereket, amivel kezelni tudod majd.
Szia!
Nekem is hasonló volt, voltam EKG-n, tüdőröntgenen stb. Nem akartam elhinni, hogy a pánikrohamok miatt nyom a mellkasom és amiatt vagyok rosszul.
Amióta tudatosult bennem, hogy simán csak agybaj, azóta visszatértem a sporthoz is és nem volt bajom soha.
Kezdetnek fogadd el, hogy nincs szervi bajod (ha az orvosok is ezt mondták)!
Mivel foci közben jött elő, így nyilván (ha tudatt alatt is) rettegsz, hogy megint előjön, azért leszel rosszul.
Kezdetnek menj el délutánonként futni! Ha rosszul leszel sétálj, de NE ÁLLJ MEG, ne pánikolj be! Meglátod, hogy ha nem foglalkozol vele nagyon hamar elmúlik. Vissza fogsz tudni menni focizni nyugi, csak fordíts egy kis energiát arra, hogy legyőzd ezt az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!