Orvoshoz menjek, vagy így még lehet dolgozni menni?
Egyelőre nincs lázam. Néha-néha kirázott a hideg napközben, de éppen akkor nem tudtam lázat mérni.
A torkom fáj kegyetlenül. Nyugalmi állapotban (amikor nem beszélek egyáltalán) is ég, kapar, olyan is, mintha sok tűvel szurkálnák. A hangom néha rekedtebb, néha normális, hullámzik.
Rohamokban jön rám a köhögés, akkor fulladásig és hányingerig.
Éjszaka nehezen és keveset alszom, mert mindegy milyen a helyzet, amikor rohamokban jön a köhögés, zihálok.
Középiskolában dolgozom, emberekkel napi szinten.
Ha nem megyek be, akkor másnak kell helyettem dolgoznia.
"Ha nem megyek be, akkor másnak kell helyettem dolgoznia.", ha meg nem mégy be, akkor nem fertőzöl meg másokat.
Ez feltehetően egy vírusfertőzés, ami generalizálódott a légutakban, várható a bakteriális felülfertőződés is. Már el kellett volna kezdeni a kúrálást: garatfertőtlenítés, köhögéscsillapító, hurutoldó, orrcsepp.
Mindenhova kerékpárral járok. És az elmúlt napokban a hideg szeles időben is úgy közlekedtem. Azóta érzem azt, hogy fáj a torkom. Mintha egyre jobban fokozódna.
Sima megfázásnak indult, ezért nem gondoltam, hogy itthon kellene maradni. De lehet, az átalakul fertőzővé?
Ja, rosszabb lesz csak. Maradj otthon.
Ha valaki beteg lesz és látják, hogy ilyen rosszul vagy, akkor téged fognak okolni. Nekem volt ilyen, hogy volt lázam 2 napig, elmúlt, gondoltam akkor minden oké, mentem dolgozni, dokinál nem voltam. 1 hét múlva kidőltem és 3 napig nem múlt el a lázam, nem hatott lázcsillapító sem, aztán kiderült, hogy vesegyulladásom lett, alig bírtam menni. 2 hétig voltam rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!