Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Panikbetegseg szorongas mit...

Panikbetegseg szorongas mit tegyek?

Figyelt kérdés
Napok ota rosszul erzem magam..nagyon sokszor voltam ebben az evben ekgn es voltam kardiologian is...xanaxot szedek...de mostanaban egyre furabb “tunetek” jonnek elo.gyomorfajdalom szedules hanyinger furan latas ajulas erzes egyszoval minden.Aki ebben van vagy volt legyen kedves tanacsot adni mivel lehetne konnyiteni az eletemen.koszonom
2018. nov. 22. 15:32
 1/5 gömbicica ***** válasza:

végig csináltam évekig :( voltam én is mindenhol.

a legfurább az, hogy a sok közérzet zavar általában akkor jött elő, mikor nem csináltam semmit :(

xanaxot nem igazán ajánlanám tovább szedni :(

Igazán tanácsot nem igazán lehet ilyen helyzetre adni :(

de ha konkrétan kérdezel, vagy beszélsz valamit magadról szivesen megpróbálom!

2018. nov. 22. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz az orvoshoz fordulj, aki a xanaxot felírta.
2018. nov. 22. 15:41
 3/5 gömbicica ***** válasza:

gondolom aki a xanaxot felirta, csak addig látott :( :( ahhoz hiába fog visszamenni.

max. fog adni mást :(

2018. nov. 22. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pánikbeteg de voltak pánikrohamaim egy trauma miatt, ami később így jött ki rajtam. Elmondtam a háziorvosnak, hogy érthetetlen módon egyik pillanatról a másikra rosszul leszek szinte mindenhol, úgy érzem meghalok, ver a szívem, lever a víz, félek, nem kapok levegőt. Elküldött kivizsgálásra, semmi, minden negatív. Felírt Frontint, a legenyhébbet, nekem semmit nem használt. Végül is elmentem pszichológushoz, amikor elkezdtem kibeszélni ami történt utána kezdtem jobban lenni, elmúltak a tünetek.
2018. nov. 22. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:
pánikbetegnek antidepresszánst szoktak felírni, nem xanax kell. pszichiáterhez menj.
2018. nov. 22. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!