Szeretném tőletek azt megkérdezni, hogy szerintetek az mitől lehet, hogy sokszor hányinger érzetem van? De SOSEM hányok, ugyanis ez akkor szokott nálam keletkezni ha nem jó a közérzetem
Figyelt kérdés
, pl. legtöbbször akkor van ha melegben vagyok és süt rám nagyon a nap, és volt már olyan is, hogy egy haveromnál aludtam és ott is kicsit kényelmetlenül éreztem magam mert nagyon meleg volt és folyt rólam a víz is és még ha kinyitottam a sötétben a szemem nagyon olyan érzésem volt mintha szédelegnék, de ha becsuktam a szemem akkor is szédülést éreztem, és hajnali fél 2-kor foghattam magam és mehettem haza és fura módon otthon már tök simán eltudtam aludni. Meg hát általában idegeskedésnél mindig előjön ez, úgyhogy fogadni merek hogy valami pszichológiai oka is van, és van még két problémám. Vannak olyan időszakaim amikor nem bírok rendesen levegőt venni és néha nyelni nem bírok szó szerint. Pontosabban úgy értelmezném ezt az egészet hogy amikor levegőt veszek akkor egyből azt érzem már egy csomó levegőt vettem, pedig igazából alig vettem egy kicsi levegőt, és amit addig beszívtam kis levegőt azt egyből fújhatom is ki, és ugyanígy vagyok a nyeléssel is. Nyelek egyet (de itt nem kajálásra értem hanem csak úgy általánosságban, hogy az ember nyel egyet, mint pl. a saját nyálát ami összenyűlik a szájban), és nem bírom lenyelni azt a kis nyálat sem hanem vagy jön visszafele vagy nagyon erőlködnöm kell hogy lenyeljem, de általában ilyenkor is a szívroham jön rám valamiért és megint jön az idegesség, ergo újra hányingerem van. Meg pl. templomba voltam egyszer betömve egy temetésen sok ember közé és alig fértem be a padba, akkor is kényelmetlenül éreztem magam, akkor is nehezen vettem a levegőt és nem bírtam nyelni, majd megint hányinger. Elég bonyolult egy téma de remélem azért valaki tud erre valami tanácsot adni, vagy hogy hogy gyógyítsam ezt. Jah és olyan válaszokat nem várok hogy "ne idegeskedj és jobban leszel". Egyébként már pár éve volt ilyenem és leginkább a meleg időkben, de inkább nyáron jött ez elő meg úgy érzem hogy gombóc van a torkomban. Lehetséges hogy valami pajzsmirigycucc is közrejátszik?2010. jún. 26. 11:27
1/2 anonim válasza:
Kevert problémád van, menjél el pszichiáterhez. szorongásos eredetű lehet, pánikbetegség tüneteivel.
2/2 anonim válasza:
Igen, ez szorongás amiből kezelés nélkül kialakulhat pánikbetegség. Keress fel egy pszichiátert, de lehet hogy pszichológus is tudna segíteni, ha még nem súlyos a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!