Orrcseppfüggő vagyok. Novorin helyett kipróbálnám a tengervizes orrsparyt. Van olyan erős mint a novorin?
Orrcseppfüggő vagyok 2013 nyara óta. Egyszer leszoktam 2 hétre de így ennyi. 2015ben sikerult kis ideig letennem, de náthás lettem és megint elkezdtem csopogtetni éa utana mar nem tudtam letenni...
Este lefekvés elott és reggel mindig kell.
Napkozben 1-2-3x, illetve most lett sz..rabb a hideg miatt
Ugyanis ha a hidegbol bejovok a hazba, lakasba
Eldugul..
Nem annyira mint pl fekvesnel alvasnal, de cseppeznem kell...
Gondolom a homerseklet kulonbseg miatt..
Nyaron csak lefekvesnel ebredesnel es napkozbe max 1 vagy 2x hasznaltam.
Most a hideg miatt tobbszor.. nem natha..
Kezd kiszaradni az orrom is.. belulrol.. vizezem ha szaraznak erzem
Olvastam hogy a tengervizes sprayben nincs szintetikus anyag
Es le lehet szokni a nasivinrol ottrivinrol vagy novorinrol.. hasznal? Probalta mar valaki?
25/l
1 menj orvoshoz!
2 Euphorbium compositum orrcsepp pár napig, utána meg soha többé semmi, max nózi vagy hasonló szipka, ha beteg vagy sós vizes csepp és orrszívó (sajnos tapasztalat, minden orrcseppwt próbáltam már, mindre egyből rászoktam)
A kérdésedre válaszolva: nem, egyáltalán nem olyan erős a kettő spray. A vizes az semmi orrdugulásra. A szárazságon viszont segíthet.
Nekem is ugyanez a problémám, mint neked, szóról szóra, nyáron nem is használtam, de most újra kell... Ahogy bejött a hideg beteg lettem, azóta sem bírok vele leállni :(((
kipróbáltam egy csomó 'bio', gyógynövényes fajtát is, egyik másik segít amikor csak enyhén dugul be, de alváshoz minimum kell a nasivin vagy rhinospray és társai :(
Voltam ezzel orvosnál is, elváltozás nincs, felírt egy szteroidos orrsprayt. Ez a csöbörből vödörbe kategória...
1 hétig minden nap kell vele foglalkozni.
Van Nózi inhalátor, meg tegyél forrni vizet és lélegezd be a gőzt, meg a tengervizes spray.
A Nózi-ban illóolajok vannak, azt is vehetsz, rácseppented a papírzsepire és töményen belélegzed.
Ezt megcsinálod naponta többször, akár félóránként.
Estére meg orrcsepp.
Egyébként szerintem semmi probléma azzal, ha éjjelre orrcseppet használsz, de kétségtelenül jobb, ha sós vízzel spray-zel. Ha városi vagy, valószínűleg a szmogot is ki kell valamivel mosni az orrodból, arra is jó az orrcsepp. Én a gyerek Novorint használom, még azt is egy kicsit erősnek találom, a megoldás Neked a gyenge orrcseppre váltás lesz.:)
Az orrnyálkahártyát kéne regeneráld, erre orrkenőcsöt is lehet kapni gyógyszertárban.
#8 tönkre teszi az orrnyálkahártyát, a sok csepp
Ha bem használja, akj függő, államdóan be van dugulva az orra,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!