Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől van ez és mit tegyek?...

Mitől van ez és mit tegyek? Ugye nem asztma?

Figyelt kérdés

Néha van olyan, hogy nem kapok rendesen levegőt, főleg éjjel. És úgy érzem, hogy vmit fel kell köhögnöm, de órákig köhögök és utána sem lesz jobb. Most is így "aludtam", nagyon szar. És nem tudom, hogy mitől van, meg mivel kezelhetném (próbáltam már fluimucilt, de az meg rettenetesen soká kezd hatni, rá is van írva)

Allergiám van, ennek ellenére macskáim. De 1.nem mindig érzem ezt, 2.nem szeretnék megválni tőlük

Nyugtassatok meg, hogy nem asztma, nagypapám asztmás:S

2010. jún. 25. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet asztma, de lehet már tüdőbetegség. Azt nem értem, miért kérdés ez, miért nem mész el dokihoz az órákig tartó köhögéssel, amiről még az amatőrök is tudják, hogy nem normális dolog.

Látatlanban egy orvos sem tudja megmondani, mi bajod, szerinted a sok unatkozó ember itt mit fog tippelni?

2010. jún. 25. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Allergiától is lehet! De arra oda kéne figyelni,hogy macska ne legyen a közelben! Kérj a háziorvosodtól 1 beutalót az allergológiára.
2010. jún. 25. 10:46
 3/5 A kérdező kommentje:
május környékén (ugyanezekkel a tünetekkel) voltam dokinál, akkor semmi bajom nem volt. most is lehet, hogy "csak" megfáztam, de félek. az asztma nagyon brutális, amit eddig láttam/hallottam:S
2010. jún. 25. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen és a macskára és háziporra gyanakodtam. Kaptam beutalót tüdőgondozóba és kiderült hogy pollenekre és ezeken keresztül élelmiszerekre vagyok allergiás. Macsak és poratka negatív lett.
2010. jún. 25. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
"macska", bocs.
2010. jún. 25. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!