Daedalon helyett tudtok ajánlani valami hasonlóan hatásos vény nélkül kapható hányinger elleni gyógyszert?
én B6-ot szoktam bevenni hányinger ellen.
de mindenesetre a pszichés problémát kellene elsősorban kezelened, egyrészt h lelkileg rendben legyél, másrészt ha így folytatod a tesi problémáid fokozódni fognak. gondolom nem szeretnél gyomorfekélyt kapni.
Sajnos hiába tudom hogy csak pszichés alapon van és nyugtatom magam, egyszerűen nem tudom leküzdeni gyógyszer nélkül. Kb 1-1,5 hete tart már ez a dolog.
B6 vitamint olvastam több helyen, de kicsit szkeptikus vagyok vele szemben, igaz konkrétan nem próbáltam csak centrumot de elvileg abban is benne van a teljes napi B6 szükséglet, de semmi hatása e téren.
Az ajánlott napi bevitel 100%-a van benne. Úgy tudom ennél hiába is viszel be többet úgy sem hasznosítja a szervezet.
Egyébként a probléma azóta már nem aktuális de köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!